Město chce nechat naočkovat seniory a personál v domovech důchodců, připravuje strategii
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Očkovací strategii nejohroženější skupiny obyvatel - seniorů připravuje město společně s Krajskou zdravotní. Prvním krokem bude potřebné školení personálu.

Oočkovat klienty domovů pro seniory a následně i samotný personál je klíčovým bodem pro ochranu nejohroženější skupiny obyvatel. Primátor Petr Nedvědický proto s vedením Krajské zdravotní odsouhlasil přípravu očkovací strategie pro městská zařízení. Díky tomu započne školení personálu. Očkování tak bude moct začít ihned, jak do domovů dorazí první dávky vakcíny.

„Včasně proškolený personál nám umožní očkovat ve chvíli, kdy přijde vakcína. Nebudeme tak mít žádné prodlení. Město navíc poskytne i pracovníky na zajištění evidence a dalších podobných činností,“ sdělil primátor. V současné době probíhá evidování klientů, kteří mají o vakcinaci zájem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru