Obyvatelé vynášeli nábytek k popelnicím. Teď je čeká pěkně mastná pokuta
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulém týdnu prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v obvodu Střekova, kde v ulici Truhlářova narazila na poměrně rozsáhlou černou skládku, která zde vznikla během posledních tří dnů. Strážníci šetřením zjistili, že tuto skládku založili dva místní obyvatelé, které se jim podařilo ztotožnit.

Po zadokumentování celé události byl případ předán k dořešení příslušnému správnímu orgánu. Aby tato skládka, tvořená domovním odpadem nehyzdila okolí, rozhodli se strážníci odklidit vzniklý nepořádek vlastními silami.

Na místo se dostavili strážníci s alternativně odsouzenými, kteří svůj trest odpykávají u městské policie a černou skládku ve dvou etapách odklidili. Ta skončila ve sběrném dvoře, kam ji správně dle zákona měli odvézt oba přestupci.

Zde se potvrzuje rčení o šetření na nesprávném místě. Vzhledem k tomu, že odvoz takovéhoto materiálu do sběrného dvora nestojí občany Ústí nad Labem ani korunu, přijde počínání oba přestupce na pěkné peníze, které jim vyměří příslušná přestupková komise.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru