Žena si na ukradenou občanku půjčila karavan. Ten pak nevrátila
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Chlumec - Chlumečtí policisté evidují případ, kdy si dosud neznámá žena dne 1. listopadu od poškozené na občanský průkaz zapůjčila karavan značky Adria 520 Exclusive 432 PX s registrační značkou 1UA 4480 a hodnotou 130 tisíc korun. K vrácení mělo dojít dne 4. listopadu a nedošlo. Vzhledem k těmto okolnost poškozená šla na policii vše oznámit.

"Policisté zjistili, že občanský průkaz byl v únoru letošního roku nahlášen jako odcizený. V tuto chvíli je karavan již vložen do databáze odcizených vozidel a policisté pátrají jak po karavanu, tak i po neznámé ženě," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru