Strážníci narazili na dva spící opilce. Spánku se oddávali za bílého dne na ulici
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Při pochůzkové činnosti v obvodu Severní Terasy si hlídka strážníků v ulici Mezní všimla muže, spícího na zemi u zastávky MHD. Strážníci muže středního věku probudili a zjistili, že dotyčný se nachází v silně podnapilém stavu a není schopen vlastní chůze.

Hlídka u muže setrvala až do chvíle, kdy byl dotyčný schopen se sám o sebe postarat a poté ho z místa vykázala. To, že ten den je zřejmě vhodný pro spánek pod širým nebem se strážníci přesvědčili o hodinu později, kdy v ulici Werichova narazili na dalšího muže, který se pro změnu oddával hlubokému spánku na místním tepelném kolektoru.

2009mpulk2

Foto: MP Ústí nad Labem

Scénář byl podobný jako u předešlého muže. Po probuzení dotyčný strážníků těžkým jazykem sdělil, že se pohádal s přítelkyní a ta ho následně ze svého bytu vykázala. On se nato posilnil alkoholem a chtěl si na kolektoru trochu odpočinout, ale přemohl ho spánek. I tento muž byl po řádném poučení ze strany strážníků z místa vykázán.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru