OBRAZEM: Ústí má za sebou protipovodňové cvičení. Podívejte se, jak probíhalo
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Od pátku do neděle probíhalo povětšinou v centru města cvičení protipovodňové ochrany města, při kterém docházelo na některých místech k částečnému omezení dopravy.

Zde hráli důležitou roli i strážníci městské policie, kteří při zabezpečování celé akce odkláněli dopravu a zabezpečovali jednotlivá staveniště proti vstupu nepovolaných osob.

1609cvicenikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Došlo i na uzavírky vybraných křižovatek a na omezení městské hromadné dopravy. Cvičení, které připravilo Povodí Labe proběhlo bez závad a v časových limitech.

1609cvicenikz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Celé zmiňované opatření, které od počátku do konce sledoval i primátor města Petr Nedvědický, probíhalo na levém břehu řeky Labe.

1609cvicenikz4

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru