V kraji přibylo 39 nakažených za týden. V kterém okrese to bylo nejvíc?
Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – V Ústeckém kraji končí týden, kdy se objevil znovu vyšší počet prokázaných onemocnění covid–19. Od soboty 18. do soboty 25. července jde o 39 nemocných osob, informovala Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje. Za posledních 24 hodin odhalily testy nemoc u dalších šesti pacientů.

Počet osob pozitivně testovaných na koronavirus žijících v Ústeckém kraji od začátku epidemie překonal hranici šest stovek. Nyní vědí hygienici o 602 případech. Infekci již překonalo 540 lidí.

Za poslední den se nová nákaza prokázala na Chomutovsku, dva případy na Mostecku a tři na Litoměřicku.

Týdenní srovnání je takovéto: Děčínsko má proti minulé sobotě o šest nakažených více, Chomutovsko o jednoho. Na Mostecku jde o sedm osob, na Litoměřicku o třináct. Na Lounsku jsou známé dva nové pozitivní nálezy, Teplicko má čtyři a Ústecko šest.

Za týden bylo provedeno 358 testů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru