Dvojice si v parku postavila stan, noční romantiku ale překazili strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 6. května v 22.30 hod., telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v obvodu Severní Terasy v parku Družba si dvě neznámé osoby staví stan.

Strážníci na místě zjistili muže a ženu středních let, bytem Předlice, kteří na dotaz strážníků, co zde pohledávají a aby jim vysvětlili své počínání hlídce odpověděli, že si sem vyšli na výlet, a že zde hodlají přenocovat.

Tento úmysl jim hlídka rázně rozmluvila a vysvětlila jim, že park sice slouží k rekreaci a odpočinku, ale v žádném případě není určen k náhodnému kempování. Dále strážníci oba „trempíky“ poučili o jejich protiprávním jednání a vzhledem k tomu, že po nich na zemi zbyly odpadky, donutili je tyto posbírat a po řádném poučení byli oba z místa vykázáni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru