Mateřské školy v Ústí se začnou otvírat už příští týden
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústí nad Labem plánuje postupné otevírání mateřských škol zřizovaných městem. První školky se otevřou již 11. května. Na základě jednání krizového štábu bylo s účinností od 16. března 2020 rozhodnuto o úplném uzavření všech mateřských škol zřizovaných městem.

Příčinnou postupného otevírání je momentální personální nouze z důvodu čerpání ošetřovného, případně i zařazení některých zaměstnanců do skupiny osob s rizikovými faktory. Dokončeny musí být také započaté nezbytné opravy a následné úklidové práce, které v některých mateřských školách probíhají.

Na webových stránkách jednotlivých mateřských škol budou uvedeny informace o jejich provozu a nutných hygienických opatřeních. Pro nástup do mateřské školy je nutno doložit vyplněné a podepsané čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění.

Harmonogram otevírání mateřských škol:

11. května

  • MŠ Centrum, MŠ Dobětice, MŠ Kameňáček, MŠ Pastelka, MŠ Skřivánek, ZŠ a MŠ SNP, MŠ Střekov, MŠ Stříbrníky, MŠ V Zeleni, MŠ Větrná, MŠ Vojanova, MŠ Zvoneček, Jesle města Ústí nad Labem

18. května

  • MŠ Internátní, MŠ Karla IV., MŠ Kytička, MŠ Marxova, MŠ Motýlek, MŠ Neštěmice, MŠ Písnička, MŠ Pohádka, MŠ Pomněnka, MŠ Skorotice, MŠ Sluníčko, ZŠ a MŠ Jitřní, ZŠ a MŠ Nová, MŠ Škroupova, MŠ U plavecké haly, MŠ Vinařská, MŠ Vyhlídka

25. května

  • MŠ E. Destinové, MŠ Skalnička

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru