Strážníci likvidovali černé skládky, řešili také spoustu dalších přestupků
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Během doby, kdy práci většiny obyvatel ovlivňují vládní nařízení s bojem proti koronaviru, musí strážníci a asistenti prevence kriminality vedle těchto povinností, nařízené státem, řešit i běžnou činnost, kterou jim ukládá zákon o obecní policii.

Strážníci během tohoto týdne řešili dvacet přestupků za znečištění veřejného prostranství, devatenáct přestupků za špatné parkování a dva přestupky za rušení nočního klidu. V rámci krizového opatření bylo hlídkami strážníků dále řešeno třicet pět přestupků, které byly předány k dořešení příslušné přestupkové komisi.

1704mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Asistenti prevence kriminality v tomto časovém období zlikvidovali dvě černé skládky, které se nacházely v obvodu Střekova. Do dvou domovů pro seniory strážníci dovezli hygienické prostředky a mytí podlah a dezinfekci na ruce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru