Dobrá práce! Kriminalistům se podařilo objasnit sérii vloupání do několika objektů
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 37letého muže pro trestný čin Krádeže, Porušování domovní svobody, Poškození cizí věci a Neoprávněného držení, pozměnění a nakládání s platebním prostředkem.

Obviněný v průběhu jednoho týdne se buď sám nebo s dosud neustanoveným dopustil série vloupání do různých objektů (celoročně obyvatelná chata, areál firmy, plavecký areál atd.). Z těchto prostor bral různé věci, které lze snadno zpeněžit. V jednom případě se mu zalíbila kožená bunda, ve které měl majitel finanční hotovost a doklady.

"Svým jednáním způsobil celkovou škodu pohybující se kolem 87 tisíc korun. Nejenom, že se jedná se o osobu v minulosti trestanou, ale i vzhledem k tomu, že se uvedené jednání dopustil v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru