Bezdomovec měl vypáčit kontejner na textil. Seděl u popelnic a pokřikoval na kolemjdoucí
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 31. března v 14:20 hodin, byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice SNP, kde se dle oznamovatele měl nacházet neznámý muž, který měl pokřikovat na kolemjdoucí, popíjet víno a neměl mít nasazený ochranný prostředek k zakrytí dýchacích cest.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se zde nachází známý bezdomovec, který však žádný alkoholický nápoj nepožíval a ochranný prostředek k zakrytí dýchacích cest měl v souladu s mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví nasazen. Na místě si však hlídka všimla vypáčeného odpadního kontejneru na textil.

0104mpul2

Foto: MP Ústí nad Labem

Při prohlídce a zjištění rozsahu poškození kontejneru se k hlídce přihlásil muž, který strážníkům sdělil, že tento kontejner vypáčil právě přítomný bezdomovec a že celé jeho jednání viděl. Vzhledem k tomu, že hlídka pojala podezření, že tímto protiprávním jednáním byl spáchán trestný čin, byl dotyčný muž omezen na osobní svobodě. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si případ převzala k dalšímu šetření.

0104mpul3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru