Dva muži venku v noci popíjeli alkohol. Jeden z nich byl v celostátním pátrání
Ilustrační foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V nočních hodinách prováděla hlídka strážníků kontrolu Hlavního vlakového nádraží, kde si v hlavní budově všimla dvou mužů, kteří se zde v době vládou vyhlášené karantény potulovali a popíjeli alkoholické nápoje.

Jelikož svým jednáním oba muži porušovali vnitřní řád železniční stanice, byli hlídkou dle zákona vyzváni k prokázání totožnosti, přičemž bylo zjištěno, že na jednoho z mužů byl v září roku 2019 vydán příkaz k zatčení.

Jednalo se o muže středního věku, bytem Šluknov, který se několik měsíců volně pohyboval po celém území ČR. Strážníci muže zadrželi a na místo přivolali Policii ČR, které dotyčného předali k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru