Žena ležela na zemi v bezvědomí, došlo u ní k srdeční zástavě
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 28. února v 21.12 hodin byl na žádost operačního střediska městské policie proveden výjezd strážníků do ulice Na Pile, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že u jeho matky došlo k zástavě srdce.

Hlídka se na místo dostavila společně s zdravotní záchrannou službou, kterou dotyčný také přivolal, společně se strážníky. Zde již čekal oznamovatel, který zdravotníkům uvedl, že jeho matka leží na zemi v bezvědomí a patrně u ní došlo k poruše srdeční činnosti.

V jednom z pokojů byla strážníky nalezena žena, která nejevila známky života. Za střídavé spolupráce zdravotníků a strážníků bylo ihned započato v kardiopulmonální resuscitaci, která trvala zhruba třicet minut, a to až do doby, než byl u postižené zjištěn tep.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o ženu silnější postavy, byli na místo přivoláni hasiči, kteří pomohli naložit dotyčnou do vozidla záchranářů, kterým byla žena středního věku dopravena do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru