Do pátrání po pohřešované osobě se zapojil vrtulník
Ilustrační snímek. Zdroj foto: e-deníky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Pozornost Ústečanů vzbudil v pátek 28. Února ve večerních hodinách vrtulník kroužící nejčastěji nad městskou částí Dobětice a Krásné Březno. Mluvčí krajské policie Jana Slámová uvedla, že šlo o pátrací akci.

„Probíhalo pátrání po pohřešované osobě, kterou se povedlo nalézt,“ odpověděla mluvčí na dotaz redakce E – Ústí.cz. Vzhledem k ukončení pátrání více neuvedla.

Čtenáři, své náměty na zpravodajství z Ústecka, fotku či video s popisem včetně autora nám můžete zasílat do zprávy naší facebookové stránky nebo využít WhatsApp 737 058 283. Dále na e-mailové adresy: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. My vámi zaslaný podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme na našich stránkách informovat. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet zpravodajství z  Ústí nad Labem a jeho okolí.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru