Opilá matka s kočárkem se potácela ulicemi. Výsledek dechové zkoušky policisty velmi překvapil
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí kolem 15 hodin na základě volání na linku 158, že se po ulici pohybuje motající se žena s dětským kočárkem, vyjížděla hlídka policie do ulice Keplerova v Krásném Březně. Když přijela na místo, tak tuto ženu oslovila.

Již z prvního kontaktu bylo zcela evidentní, že je čtyřicetiletá žena pod vlivem alkoholu a v dětském kočárku má ani ne rok staré dítě. Policisté u ženy provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Z výsledku byli i oni velmi překvapeni.

"Žena nadýchala 3,75 promile. Po rozhovoru s touto ženou kontaktovali otce dítěte, který si pro dítě přišel a společně odešli. Následně o této události vyrozuměli Orgán sociálně-právní ochrany dítěte, který se událostí bude dál zabývat," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru