Ústí začalo řešit keře plné odpadků. Ve městě probíhají radikálnější úpravy
Zdroj: www.nestemice.eu
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Vzhledem k příznivému počasí mohou probíhat úpravy keřových výsadeb i v zimních měsících. Z důvodu bezpečnosti a hromadění odpadků probíhají radikálnější úpravy keřů na sídlišti Skalka, v ulici Keplerova, úpravy probíhají i v ul. V Oblouku a Vojanova.

"Rádi bychom touto cestou apelovali na obyvatele obvodu, aby se snažili omezit vyhazování odpadků do keřů, a to jak z oken tak při procházení po chodnících. Domníváme se, že odpadových nádob je po sídlištích dostatek a pokud náhodou koš není v místě, kde je zapotřebí odhodit obal od svačiny, pití apod. není zatěžko tento donést domů či do nejbližší nádoby. Je obtížné a také zdržující, když při úpravě keřů musí firma či pracovníci VPP nejprve vybrat komunální odpad, aby mohli provést požadovanou úpravu. Také se ničí nástroje, pokud třeba drát z fritézy není v keřích vidět a plotostřih či nůžky o nepatřičnou věc zavadí," stojí na webu městského obvodu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru