Ústí chystá opravy ve školách a v zařízení sociálních služeb. Radní rozdělili zakázky za 11 milionů
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rada města rozhodla o přidělení veřejných zakázek na opravy ve školách, v zařízení sociálních služeb a na údržbu květinových ploch.

Seznam přidělených zakázek:

Oprava střechy na ZŠ a MŠ Nová

Rada města rozhodla o přidělení veřejné zakázky na opravu střechy na objektu Svatojakubská 52 ve Svádově, která je součástí ZŠ a MŠ Nová. Vítězná firma Severočeská stavební nabídla cenu ve výši 1 837 853 Kč bez DPH. Nabídky byly 2. Oprava zahrnuje kompletní rozebrání střešní konstrukce a konstrukce stropu 2. NP, které jsou dle statického posouzení v havarijním stavu. Termín realizace je od 27. 6. do 23. 8. 2020.

Opravy podlah v tělocvičnách ZŠ E. Krásnohorské a ZŠ Stříbrnická

Radní rozhodli o přidělení zakázky společnosti ROYAL TECH, která nabídla cenu ve výši 1 997 933 Kč bez DPH. Nabídek bylo 10. Termín realizace je do 31. 3. 2020.

Oprava šesti sociálních zařízení na ZŠ Rabasova

Na základě doporučení hodnotící komise radní rozhodli o výběru nejvhodnější nabídky, kterou s cenou 2 360 000 bez DPH podala firma Bajger z Trmic. Nabídku podalo 7 uchazečů. Předmětem zakázky je oprava šesti zastaralých sociálních zařízení pro I. stupeň.

Oprava čtyř sociálních zařízení na ZŠ Neštěmická

Tuto zakázku přidělila rada na základě doporučení hodnotící komise firmě Bajger s nabídkovou cenou 1 520 070 Kč bez DPH. Nabídek bylo 6. Termín realizace je od 30. 6. 2020 do 23. 8. 2020.

Oprava 12 sociálních zařízení v DS Bukov

Zakázka byla přidělena firmě Bajger s nabídkovou cenou 952 341 Kč bez DPH. Nabídky byly 4.

Údržba květinových výsadeb v centru města Ústí nad Labem

Veřejnou zakázku na údržbu květinových výsadeb v centru města Ústí nad Labem přidělila rada společnosti TILIA Garden, která byla jediným uchazečem a předložila cenu 2 498 872 Kč bez DPH.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru