Ústí bude školit seniory, jak odhalit podvodníky a nekalé praktiky
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rada seniorů měla své první zasedání v novém roce 2020. Účastnili se ho i zástupci Českého telekomunikačního úřadu. Na zasedání rady seniorů představili pracovníci ČTÚ programy zaměřené na zvýšení povědomí o nekalých praktikách obchodníků při uzavíraní smluv na telefon nebo jiné telekomunikační služby.

Právě senioři jsou v tomto ohledu nejvíce ohroženou skupinou. Město proto v letošním roce ve spolupráci s radou seniorů a ČTÚ uspořádá několik školení v domovech pro seniory a seniorských klubech, která by měla posluchačům pomoci odhalit podvodné jednání či nekalou obchodní praktiku.

„Senioři jsou dnes více obezřetní při uzavírání různých druhů smluv a závazků. Opatrnost je na místě a další školení přispějí k možnosti seniorů se lépe bránit,“ dodává náměstek primátora Tomáš Vlach.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru