OBRAZEM: Nahlédněte do obýváků našich čtenářů. Takové u nich byly Vánoce!
Vánoční stromečky našich čtenářů.
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Obří, malé, u krbu i v paneláku. Smrčky, jedle i umělé. Obklopené dětmi, psi i za mřížkou, aby se na ně domácí zvířata nedostala. Na facebookové profily našich internetových deníků lidé letos poslali přes pět stovek fotografií svých vánočních stromečků.

Je nám líto, že nemůžeme zveřejnit všechny snímky. Pro každého jsou ty jeho Vánoce jedinečné a nejhezčí. A s postupem věku zjišťujete, že není až tak důležité, co nakonec pod stromečkem najdete, jako s kým svátky strávíte. Dovolte nám proto, abychom zveřejnili výběr některých snímků z domácností našich čtenářů, abyste viděli, jak si vánoční svátky umí připravit třeba váš soused.

Děkujeme za poslání všech fotek a ještě jednou přejeme, ať si užijete zbývající sváteční dny.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru