Ústí má připravenou pomoc pro lidi bez domova. K dispozici jsou i zateplená iglou
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Setkání k řešení problémů lidí bez domova uspořádalo v pondělí město Ústí nad Labem spolu s oblastní charitou a městskou policií. Předmětem jednání byly souhrnné informace k připravenosti města a dalších organizací na pomoc bezdomovcům v zimních měsících.

Součástí jednání byla prezentace Výzkumného ústavu práce a sociálních věcí k výsledku projektu SČÍTÁNÍ OSOB BEZ DOMOVA V ČESKÉ REPUBLICE 2019 a v Ústí nad Labem.

Charita i Spirála informovaly o tom, že mají k dispozici ošacení i sortiment potravinové banky. Městská police je opět připravena k rozvozu polévky a letáčků s pokyny a kontakty na neziskové organizace, které nabízejí zajištění základních životních potřeb. K dispozici jsou i zateplená iglou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru