Na Střekově se bude debatovat o zdravém pohybu a potřebné rehabilitaci
Spolek Střek - ON pořádá pravidelné besedy pro seniory. Ilustrační snímek. Zdroj: Střek - ON
Ústí nad Labem

Střekov – Spolek Střek – ON zve dnes (pondělí 18. listopadu) seniory na besedu s ústeckou fyzioterapeutkou Renatou Pešinovou. Debatovat se bude o zdravém pohybu, tolik důležitému v každém věku, a rehabilitaci. Akce začíná v 16.00 hodin v restauraci Praha na střekovském nábřeží.

„Vstupné je dobrovolné. Pro všechny hosty je připravena káva nebo čaj a výborný sladký zákusek nebo chlebíček,“ pozvala seniory Eva Železná, členka spolku Střek – ON.

Besedy pro seniory, to je název cyklu posezení, které pro starší spoluobčany přichystají pravidelně členky spolku Střek-ON. Během těchto posezení se posluchači seznamují se zajímavými lidmi z Ústí nad Labem a jejich povoláním. „První posezení bylo věnováno známé ústecké fotografce paní Ludmile Hájkové, jež zasvětila celý svůj život fotografování krajiny Ústecka a Českého Středohoří. Při druhém posezení se v restauraci Praha, kde besedy v současnosti probíhají, sešli střekovští dobrovolní hasiči. Ti vyprávěli o tom, jaké to je být dobrovolným hasičem, co vše musí umět a při jakých zásazích již pomáhali. Předvedli také část svého vozového parku, vybavení na slaňování a první pomoc. Zároveň nabídli na jaro možnost prohlídky jejich základny s veškerým vybavením,“ zavzpomínala na předešlá posezení Eva Železná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru