Neskutečné! Policisté našli v ústeckém bytě 38 koček, z toho 16 mrtvých!
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli v odpoledních hodinách krásnobřezenští policisté společně s pracovníky veterinární správy, na základě podnětu od občanů, vstoupili do bytu v ulici Zolova v Krásném Březně. Ve chvíli, kdy byt otevřeli, tak se jim naskytl otřesný pohled.

V bytě bylo nalezeno 22 živých koček a 16 mrtvých koček. Policisté místo ohledali a zadokumentovali. Živé kočky byly na základě požadavku veterinární správy odvezeny do místního útulku. U uhynulých koček bude vypracován znalecký posudek pro zjištění příčiny úmrtí.

"V této věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu Týrání zvířat a spis byl předán na službu kriminální policie a vyšetřování. Za uvedený trestný čin pachateli hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 1 roku do 5 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru