VIDEOREPORTÁŽ: Veletrh představil učitelům i studentům nové metody vzdělávání i moderní pomůcky
Foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Pedagogům, ale i žákům a studentům byl určen Vzdělávací veletrh, který se už druhý rok po sobě konal v rámci projektu Implementace krajského akčního plánu vzdělávání Ústeckého kraje.

Protože se první ročník v loňském roce velmi osvědčil, pořádal Ústecký kraj Vzdělávací veletrh letos v mnohem velkorysejším měřítku v prostorách litoměřického výstaviště. Veletrh se konal 4. října a přilákal návštěvníky z celé republiky. Každý si našel v programu to své. Za přínosné považovali návštěvníci také propojení všech stupňů vzdělávacích institucí.

Jednodenní veletrh představil návštěvníkům nové metody vzdělávání, moderní vzdělávací pomůcky, motivoval pedagogy k dalšímu sebevzdělávání a využívání nabídek firem k obohacení výuky. Návštěvníci i organizátoři byli s průběhem veletrhu spokojeni a pro příští rok je tak laťka nastavena velmi vysoko.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=frDp20M8_kA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru