Ve Ski areálu Telnice začíná prodej skipasů pro nadcházející lyžařskou sezónu
Ilustrační snímek. Foto: Martina Beránková
Ústí nad Labem

Zadní Telnice – Ve Ski areálu Telnice začíná v sobotu 12. října prodej skipasů pro sezónu 2019/2020. Milovníci sjezdového lyžování mají možnost zakoupit sezónní jízdenku do 9. listopadu se slevou.

Zájemci o zvýhodněné permanentky mohou využít každotýdenního sobotního otevření kanceláře lanové dráhy od 10.00 do 12.00 hodin až do 9. listopadu. Skipasy v předprodeji lze také zakoupit v Ústí nad Labem, Roosveltova 2 od 13.00 do 15.00 hodin každý čtvrtek od 17. října do 7. listopadu.

Dospělého nepřenosný skipas přijde na 5 000 místo 6 000 tisíc Kč. Přenosná sezónní jízdenka v předprodeji stojí 7 000 proti 9 000 Kč. Se slevou lze do 9. listopadu i další skipasy. Dětský přijde na 3 000 místo 3 500 Kč. Ceník všech jízdenek najdou zájemci na stránkách Ski areálu Telnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru