OBRAZEM: Sraz vyznavačů tuningu není o pálení pneumatik a zběsilých jízdách
Naleštěná a nadupaná auta nejsou jen výsadou mužů. Na snímku zástupkyně něžného pohlaví Lucie Foukalová. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nablýskaná auta zdobila v sobotu průchod mezi Kostelním náměstím a Malou Hradební. U OC Forum se vyznavači tuningu aut rozloučili s letošní sezónou.

Sraz uspořádal Automotoklub Sever. „Dnešní akce má za úkol představit veřejnosti co je to tuning, že se dají upravit jak současná auta, tak veterány. Chceme také veřejnosti ukázat, že naše srazy nejsou o zvěrstvech, jako je pálení pneumatik nebo zběsilé jízdy, které jsou mnohdy sdílené na sociálních sítích. I my tuningáři se dokážeme bavit v poklidu,“ uvedl pořadatel Marek Meisner.

Největším skvostem na ústeckém srazu byla Audi TT růžové barvy ozdobená Swarovski kamínky na kolech, nádrži a v zavazadlovém prostoru, se kterou do krajské metropole Ústeckého kraje přijela Lucie Foukalová z Chomutova. „K tuningu jsem se dostala přes mého přítele. Chtěla jsem mít také svoji krásku. Co je na autě nejcennější se říci nedá, celé je originální, víte, že takové auto nikdo jiný nemá,“ řekla blonďatá majitelka audiny.

Fotogalerie:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru