Ústecký VitaSport maraton a půlmaraton zaplní labskou stezku
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Svádov – Poslední sobota v říjnu bude patřit ve Svádově běžcům. Na labské stezce směrem na Děčín se poběží šestý Ústecký VitaSport maraton a půlmaraton, jehož součástí je Mistrovství České republiky železničářů v maratonu.

„Registrace na závody probíhají až do 25. října. Samotný závod proběhne v sobotu 26. října. Startuje je se na začátku svádovské stezky u fotbalového hřiště. Maratonci se vydají na trať v 11.00 hodin, půlmaratonci v 11.30 hodin. Součástí Ústeckého maratonu a půlmaratonu je závod na pět kilometrů. Ten startuje v 11.40 hodin. Všechny běhy jsou měřeny čipy,“ uvedla organizátorka akce Veronika Vágnerová.

Závodníci se mohou těšit na zázemí, jako je úschovna batohů, sprchy a toalety. Po zdolání tratě bude pro běžce připravena polévka s pečivem a masáže. „Jde o sedmý závod běžeckého poháru Ústecká VitaSport liga,“ dodala Veronika Vágnerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru