OBRAZEM: Xiaomi Mi Store ve Foru v Ústí nad Labem je v pořadí šestnáctým otevřeným obchodem v České republice
Otevření prodejny Mi Store v OC Forum Ústí nad Labem. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V obchodním centru Forum se v pátek 27. září úderem jedenácté hodiny otevřel šestnáctý obchod Mi Store v České republice. Obchod s elektronikou nabízí více jak sto druhů spotřebičů pro domácnost i volný čas.

„Kromě oblíbených chytrých mobilních telefonů v ústecké pobočce zákazníci najdou i spotřební zboží pro domácnost, jako jsou rychlovarné konvice nebo chytré osvětlení. Dalším zbožím jsou elektronické kartáčky na zuby, fitness náramky, reproduktory, sluchátka a další elektronika pro volný čas. Společnost rovněž myslí na ekosystémy, takže v nabídce máme i stále oblíbenější elektrokoloběžky,“ uvedl Marek Michl zástupce Xiaomi Mi Store.

Otevření prodejny Xiaomi Mi Store v OC Forum Ústí nad Labem potěšilo řadu příznivců této značky. „Jsme rádi, že se nám podařilo rozšířit nabídku tohoto sortimentu v našem obchodním centru a nabídnout našim návštěvníkům další zvučnou značku. V současné chvíli máme vyjma jedné obsazeny všechny jednotky, nicméně nějaké novinky ještě připravujeme,“ doplnil center manager Otakar Starý.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru