V největší krajské nemocnici začaly práce na oddělení klinické imunologie a alergologie a centra chronické bolesti
Zdroj: www.kzcr.eu
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V areálu Krajské zdravotní - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, začaly práce na zřízení oddělení klinické imunologie a alergologie a centra chronické bolesti.

S postupem probíhajících stavebních prací v ústecké nemocnici se seznámili předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., Ing. Jiří Novák a generální ředitel společnosti Ing. Petr Fiala.

V pavilonu T si Ing. Jiří Novák a Ing. Petr Fiala prohlédli nedávno zahájené práce na zřízení oddělení klinické imunologie a alergologie (OKIA) a centra chronické bolesti ve 4. nadzemním podlaží. Dále zkontrolovali dokončenou výstavbu evakuačního výtahu a finišující realizaci stavebních prací spojených s požárně-bezpečnostním řešením budovy T.

1009kzcr2

Zdroj: www.kzcr.eu

Další z probíhajících investičních akcí je rekonstrukce stanice větších dětí v budově D, kde jde o kompletní rekonstrukci a modernizaci včetně úpravy dispozic, vestavbu a rekonstrukci hygienických zázemí, opravu povrchů, nové rozvody mediplynů a vzduchotechniky a výměnu osvětlení.

„Krajská zdravotní s důsledným využíváním dotačních titulů a za významné finanční investiční podpory Ústeckého kraje masivně investuje do rozvoje svých nemocnic dlouhodobě. Investice se snažíme rozdělit do všech pěti nemocnic, tedy do Děčína, Ústí nad Labem, Teplic, Mostu i Chomutova,“ uvedl Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s.

1009kzcr3

Zdroj: www.kzcr.eu

„V posledních letech zaznamenáváme obnovu majetku Krajské zdravotní, která nikdy dříve nebyla tak rozsáhlá a intenzivní. Rádi proto prezentujeme nejen to, co bylo v Masarykově nemocnici dokončeno v nedávné době, ale i právě probíhající investiční akce a další záměry,“ doplnil Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Kontrolou v Masarykově nemocnici prošly i práce na zřízení intermediární péče kardiochirurgie (kardiocentra) a budoucí metabolické jednotky. Tam dojde k vybudování jednoho standardního pokoje se třemi lůžky a vlastním hygienickým zázemím, sesterny – velínem s vlastní toaletou i kuchyňkou a také pokoje intermediární péče se čtyřmi lůžky (jedno lůžko izolované v samostatném boxu) včetně společného hygienického zázemí.

1009kzcr4

Zdroj: www.kzcr.eu

„Stále usilujeme o získání statutu Centra vysoce specializované komplexní kardiovaskulární péče. Krajská zdravotní je připravena personálně i materiálně na provozování kardiocentra, byly vytvořeny příznivé podmínky pro vznik oddělení kardiochirurgie ve spolupráci s kardiologickou klinikou a oddělením kardioanesteziologie. Všechna tato pracoviště tvoří v současné době právě kardiocentrum,“ dodal Ing. Jiří Novák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru