OBRAZEM: Auto vlétlo na benzince na D8 pod kamion. K řidiči se hasiči prořezávali
Nehoda na benzínce na D8. Foto: HZS Středočeského kraje
Ústí nad Labem

Mělník - Několik jednotek hasičů vyjelo v úterý v noci k dopravní nehodě osobního a nákladního automobilu v prostoru čerpací stanice na dálnici D8 na třetím kilometru ve směru na Prahu. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že osobní automobil je zaklíněný pod návěsem nákladního automobilu a uvnitř je osoba, kterou je potřeba vyprostit.

Hasiči tak museli postupně odřezat sloupky a odstranit celou střechu osobního automobilu, aby se k osobě dostali. Při vyprošťování spolupracovali se zdravotnickou záchrannou službou, která k události povolala také vrtulník. Po vyproštění osoby hasiči provedli protipožární opatření a odpojení autobaterie.

Vjezd do prostoru čerpací stanice byl po celou dobu zásahu uzavřený.

Foto

 0708autobenzina2

0708autobenzina3

0708autobenzina

Foto: HZS Středočeského kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru