Zfetovaný muž řádil v noci v centru Ústí, pokusil se napadnout i strážníky
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

ústí nad Labem - Dnes (úterý 6. srpna) v nočních hodinách prováděla hlídka ústeckých strážníků kontrolní činnost v centru města, kde si na pozemní komunikaci na křižovatce ulic Brněnská a Masarykova všimla křičícího muže. Byl oblečený pouze v krátkých šortkách.

V tuto dobu místem procházela skupinka tří osob, na které muž pokřikoval a po chvíli se rozeběhl směrem k nim a začal před nimi rozmachovat prudce rukama s úmyslem vyvolat nějaký konflikt. Hlídka toto jednání zpozorovala a dotyčnému v jednání směřujícímu k výtržnosti zabránila.

Po chvilce, kdy hlídka s mužem komunikovala, muž opět začal křičet nesrozumitelné věty směrem ke skupince osob a pokusil se opět za nimi rozběhnout prostředkem vozovky a neustále něco nesrozumitelně vykřikoval. V momentě, kdy proti muži běžícímu po silnici přijížděl osobní automobil a hrozil střet vozidla s tímto mužem, hlídka použila zákonná oprávnění a dotyčnému v dalším jednání zabránila za použití donucovacích prostředků.

Vzhledem k tomu, že zmiňovaný kladl strážníkům aktivní odpor a hlídku se pokusil fyzicky napadnout, skončil muž po krátké potyčce v poutech. Protože dotyčný nebyl schopen kontrolovat své chování, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si výtržníka v doprovodu strážníků převezla na vyšetření do Masarykovy nemocnice, kde bylo zjištěno, že muž je ve stavu silné intoxikace THC a Amfetaminu. Lékař konající službu rozhodl o umístění muže do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích, kam byl poté převezen v doprovodu hlídky zdravotnickou dopravní službou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru