Město vybralo zhotovitele pro dobudování městského stadionu
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město v rámci výběrového řízení vybralo zhotovitele pro veřejnou zakázku „Městský stadion Ústí nad Labem“. Nejvhodnější nabídku podala plzeňská firma VYSSPA Sports Technology.

Firma VYSSPA Sports Technology uspěla s nabídkou 10 109 477 Kč za rekonstrukci atletického hřiště. Cílem rekonstrukce bude vybudování nových sportovních ploch pro atlety. Úpravou projdou rozběhové a vrhačské plochy (koule, kladivo, oštěp).

Stávající oplocení bude demontováno a nahrazeno novým v celkové délce 96,3 m včetně osazení ochranných konstrukcí (klec, záchytná síť). Zvolená firma vybuduje nový sklad pro atletické pomůcky, odstraní stávající tartanový povrch včetně podkladních vrstev a vybuduje nové souvrství ve skokanských a vrhačských sektorech. Rekonstrukcí pojdou stávající dešťové svody po obvodu hřiště. Zároveň budou provedeny slaboproudé rozvody do stávajících šachet v rozích hřiště. Veškeré práce by měly skončit do šesti měsíců.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru