Silný déšť zaplavil silnici, voda nestačila kvůli ucpanému kanálu odtékat
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek v 17 hodin prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v obvodu Střekova, z důvodu silného přívalového deště. Strážníci v ulici Litoměřická (pod hradem Střekov) narazili na zaplavenou vozovku, kde dešťová voda nestačila odtékat do kanalizace.

Zde bylo jištěno, že odtokový kanál byl ucpaný. Hlídka díky své místní znalosti tento kanál nalezla a pomocí krumpáče provedla jeho uvolnění. Na místo se dostavili i místní dobrovolní hasiči, kteří provedli odčerpání vody z vozovky, která v té chvíli dosahovala zhruba čtyřiceti centimetrů.

0706dest1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Po dobu zásahu hasičů strážníci na místě provedli uzavření vozovky a posléze usměrňovalií dopravu na zmíněné komunikaci. Dále hlídky zjistily v ulici Karla IV. a v ulici Střekovské nábřeží vpusti kanálů bez deklů, které byly tlakem vody vytlačeny mimo vpusti. Víka kanálů byly přítomnými strážníky usazeny zpět na místo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru