Strážníci při Otevírání řeky povozili návštěvníky na loďce po Labi
Zdroj: www.mpul.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 8.5.2019 proběhla v obvodu Střekova kulturní akce, s názvem „Otevírání řeky“ a oslava 700 let od první písemné zmínky o Střekově. Tato událost se uskutečnila na střekovském nábřeží.

Začátek oslav naplno vypukl po čtrnácté hodině, kdy Střekovem pochodovala rytířská družina s bubeníky, kterou doprovázeli strážníci městské policie, kteří dohlíželi na jejich bezpečnost. Návštěvníci akce se mohli těšit z živé hudby, ukázek historického sokolnictví, modelů letadel a ukázek vodních záchranářů.

1005otevirani1

Zdroj: www.mpul.cz

Mezi hojně navštěvovanou atrakci patřily bezesporu projížďky člunem po řece, kterou pro návštěvníky akce pořádali strážníci. Během celého slavnostního odpoledne nezaznamenaly hlídky strážníků žádná poručení zákona.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru