Akce Čisté město: Strážníci řešili nepořádek v ulicích, z místa vykázali několik osob
3x foto: MěP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Každý den probíhají v rámci akce „Čisté město“ preventivně bezpečnostní akce, zaměřené na zakládání černých skládek, odkládání domovního odpadu mimo určená místa a na osoby bez domova, které po sobě zanechávají na veřejných prostranstvích nepořádek v podobě různých odpadků.

Během uplynulého týdne bylo strážníky kontrolováno sedm osob, které se přehrabovaly v kontejnerech na domovní odpad a na zemi po sobě zanechávaly nepořádek. Hlídky nechaly tyto lidi nepořádek po sobě uklidit a z místa je po řádném poučení vykázaly. Tato opatření, zaměřená na čistotu města, budou pokračovat i nadále.

0305mpul2

0305mpul3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru