Ústí nad Labem - Prestižní cenu České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj „Inovace pro udržitelný rozvoj“ převzali v Praze zástupci společnosti ADLER Czech za projekt II. etapa logistického centra Ostrava Buseniss park ADLER. V kategorii průmysl oslovil přední výrobce a distributor reklamního textilu porotu nejen sofistikovaným skladovým a logistickým systémem, ale také ekologickým přístupem k životnímu prostředí díky loňské instalaci moderních kogeneračních jednotek pro výrobu tepla a elektrické energie právě v logistickém centru v Ostravě.

„Na poli inovací a udržitelného rozvoje je to už třetí ocenění, které jsme v posledních dvou letech získali,“ řekl cenu přebírající Chief Operations Officer firmy Jan Korol s tím, že veškeré inovace se promítají jak do služeb zákazníkům, tak směrem k zaměstnancům, kde je snahou společnosti usnadnit fyzicky náročnou práci. „Uvědomujeme si, že udržitelný rozvoj není možný bez pozitivního environmentálního přístupu,“ dodává Jan Korol. Vedle stávajících ekologických prvků je již dnes pro logistické centrum v Ostravě připraven projekt vlastní fotovoltaické elektrárny, která by měla být realizována v letošním roce. V rozsáhlejší míře tak ADLER navazuje na solární panely, které firma již před lety instalovala na střeše svého administrativního centra v Ústí nad Labem.

Ceny „Inovace pro udržitelný rozvoj“ jsou každoročně předávány za účasti významných osobností v rámci vyhlášení výsledků soutěže Manažer roku, letos předal ocenění nejvyšší premiér Andrej Babiš.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru