Běžecký závod omezí dopravu v dolní části Střekova
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov - Na dopravní omezení v dolní části Střekova si musí dát v pátek (26. dubna) a v sobotu (27. dubna) pozor řidiči mířící k okresnímu soudu a do přilehlých ulic. Důvodem je běžecký závod RunTour.

Romana Macová, mluvčí města Ústí nad Labem, uvedla, že v pátek od 7.00 hodin dojde k uzavření komunikací před okresním soudem kvůli stavbě technického zázemí, prostor startu a cíle závodů. „Půjde o ulice Varšavská, Mánesova. V sobotu od 7.00 hodin se uzavírka rozšíří na ulice Kramoly, Zeyerova, Hviezdoslavova,“ doplnila mluvčí.

V sobotu (27. dubna) od dopolední 10.00 hodiny se pro veškerou dopravu dále uzavřou ulice Národního odboje, Děčínská, Železničářská v celém úseku a most Dr. Edvarda Beneše. „Zrušeny budou zastávky MHD Střekov nádraží, Třebízského, Děčínská, Krajský soud a zastávka ZPA směr Kamenný Vrch/Svádov. Na trolejbusových linkách číslo 60 a 62 bude zavedena náhradní autobusová doprava. Autobusové linky číslo 9, 13, 17, 27, včetně 60 a 62 budou využívat objízdné trasy. Spoje pojedou obousměrně přes Předmostí a dále přes Mariánský most do zastávky ZPA směr Krajský soud, která bude v době uzavírky obsluhována obousměrně všemi spoji," uvádí na svých stránkách ústecký dopravní podnik.

Linka 9 ze zastávky ZPA pojede bez zastavení přes Kamenný Vrch do zastávky Karla IV. a dále po trase. Při zpáteční jízdě pojede ze zastávky Karla IV. bez zastavení do zastávky ZPA a dále na Mírové náměstí.

Linky 13, 60 a 62 obousměrně budou obsluhovat pouze zastávku ZPA směr Krajský soud a dále po trase.

Linky 17 a 27 obousměrně obslouží zastávku ZPA směr Krajský soud a dále obousměrně pojedou přes zastávky Kamenný Vrch škola, Kamenný Vrch, Poslední cesta, Novosedlické náměstí, V Zeleni, Šafaříkovo náměstí a Karla IV. 

Od 15.30 hodin budou všechny uzavřené ulice opět volně průjezdné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru