Narkoman se pokoušel dostat do zaparkovaných aut, před strážníky se pak začal sebepoškozovat
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulých dench ve večerních hodinách byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Husova, kde se dle oznamovatele měla pohybovat neznámá osoba, která obcházela zaparkovaná vozidla a měla zkoušet, zda jsou zamčená.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, který se nacházel pod vlivem omamných látek. Dotyčný neustále hovořil nesmyslné věci a po krátké době se začal sebepoškozovat. Z tohoto důvodu byla muži přiložena služební pouta na obě ruce za záda a na místo byla přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného za asistence hlídky převezla do Masarykovy nemocnice na oddělení detoxu k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru