Vozovna trolejbusů ve Všebořicích se otevře malým i velkým Ústečanům
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Den plný zábavy nabídne návštěvníkům v sobotu 17. června vozovna trolejbusů ústeckého dopravního podniku ve Všebořicích. Od 9.00 hodin na Ústečany čeká 4. Dětský den otevřených dveří.

Organizátorka akce Jana Dvořáková z ústeckého Dopravního podniku uvedla, že na děti čeká kromě zábavných a sportovních soutěží o ceny i doprovodný program. „Nezapomněli jsme ani na dospělé, kteří se mohou těšit na soutěžní kvíz. Přijďte prožít příjemnou sobotu a oslavit s námi zároveň 20 let od založení akciové společnosti,“ vyzvala příznivce ústecké městské hromadné dopravy Jana Dvořáková.

Během měsíce dubna a května pořadatelé na facebookové stránce prozrazují, na co se v letošním roce mohou návštěvníci těšit. Jasné již je, že chybět nebude stanoviště Hasičského záchranného sboru v Ústí nad Labem, lukostřelba nebo si děti budou moci zaskákat na nafukovacích hradech. Chybět nebude ani prohlídka haly údržby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru