Cyklista po nehodě skončil v nemocnici. Řidič „hazardér“ ujel
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Neštěmice – Čím dál častěji začínají ústečtí dopravní policisté evidovat nehodové události, při kterých se řidič zachová zbaběle a z místa ujede. Svědčí o tom karambol, který se stal v úterý 23. května v odpoledních hodinách v Neštěmicích.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že v ulici Pod Úvozem havaroval cyklista, kterého ohrozil řidič projíždějícího auta, což mělo za následek karambol. „Cyklista utrpěl zranění a záchranáři ho převezli do nemocnice. Podle jeho výpovědi druhý řidič z místa ujel. Jediným svědkem, kterého cyklista uvádí, je projíždějící vozidlo Škoda Felicie combi, světle modré barvy jedoucí do ulice ke Třem křížům,“ uvedla policistka.

Policisté žádají všechny svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili na linku 158 nebo přímo v budově Dopravního inspektorátu Policie České republiky v ulici Horova 5 v centru Ústí nad Labem. „Jejich svědectví je pro dopravní policisty důležité, pomůže k řádnému objasnění celé události,“ dodala Veronika Hyšplerová. (Dopravní policisté stále hledají svědky nehody v ulici Nová na Střekově).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru