Vlčák spadl do jímky, strážníci ho dostali ven nezraněného
Vyprošťování uvízlého psa. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na tísňovou linku ústecké městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v lese u ulice Výstupní, za zastávkou MHD, se nachází nějaký pes, který zde zřejmě spadl do jímky a bez cizí pomoci se nemůže dostat na svobodu.

Strážníci na místě zjistili, že se jedná o mladého vlčáka a pomocí odchytové tyče se jim podařilo zvíře dostat z jímky. "Po vizuální kontrole, zda zvíře není zraněno, byl pes strážníky odvezen do městského útulku pro opuštěná zvířata, kde byl předán do péče tamních zaměstnanců," uvedl Jan Novotný z ústecké městské policie k úspěšnému zásahu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru