Děčín - Děčínská kotva vznikla v roce 1971 jako nejvyšší a prestižní soutěž – mistrovství floristů ČR – není zdaleka jen soutěží, jejíž organizaci má na starosti pouze a jen škola, ale stále více do její náplně promlouvají přední odborníci na floristiku reprezentovaní Svazem květinářů a floristů ČR.

Letošní již 46. ročník věnovaný výročí narození Josefa Lady s nosným tématem – „Ladovská zima” se koná jako každý rok třetí týden v květnu v rámci děčínských slavností a historických trhů májových na Zámku Děčín a jižních terasách děčínského zámku.

Přijeďte vy všichni, kdož jste se v minulosti soutěže účastnili. Určitě bude na co zavzpomínat, setkáte se s řadou přátel a také se podíváte na kreativní práce současných floristů, kteří se 46. mistrovství floristů ČR aktivně účastní.
Mistrovství floristů ČR probíhá v rámci Děčínských slavností.

Soutěž se koná pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky a hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

Soutěž je zařazena do programu rodinného stříbra Ústeckého kraje.

TERMÍN SOUTĚŽE: 17. – 18. 5. 2017

  • Termín galavečera: 18. 5. 2017 od 19:00
  • Termín výstavy: 19. – 21. 5. 2017
  • Místo konání: Zámek Děčín, Jižní terasy děčínského zámku
  • Vyhlašovatelé: Svaz květinářů a floristů ČR, Olomouc, Střední škola zahradnická a zemědělská Antonína Emanuela Komerse, Děčín – Libverda

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru