Zažijte kouzelné či kouzelnické odpoledne v teplické Galerii
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice -  V teplické Galerii se bude čarovat. V pondělí 30. dubna v době od 15 do 19 hodin zde bude probíhat Čarodějnické odpoledne.

Co všechno na vás v prostorách centra čeká? Například závody pavouků, tedy výroba pavouků z papíru a jejich závody bez dotyku, pomocí foukání na vytyčené dráze, dále běh v sedmimílových botách a slalom v obřích botách, hod lopatou do pece, či-li hod krysou za pomoci lopaty do pece, budete míchat roztodivné lektvary v čarodějnické kuchyni, které si budete moci odnést domů. Pokud se nebudete cítit dostatečně krásní mezi těmi všemi kouzelníky a čarodějnicemi, budete se moci nechat v čarodějnickém salonu krásy udělat krásnějšími. Chybět nebude i něco sladkého, například speciální černá čarovata bude nachystána pro každého.

Přijďte se do Galerie pobavit, zasmát a nasát tu správnou čarovnou atmosféru a nezapomeňte se obléci do správného čarodějnického oblečení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru