Centrum Amibeauty® Vás srdečně zve na den otevřených dveří, který se uskuteční v sobotu dne 3. března 2018 od 9.30 do 16.00 hodin. Najdete nás na adrese Tovární 40, Ústí nad Labem. Parkování je možné na našem parkovišti. Pokud pojedete autobusem, je to zastávka Na Luhách a to z Mírového náměstí směrem na Globus. Trolejbusy č.57 a 62. Zastávka v obou směrech je přímo před naším centrem. Máme pro Vás připravené občerstvení a přípitek na uvítanou.

Můžete si prohlédnout prostory centra zdraví a krásy včetně všech moderních pracovišť a přístrojů. Veškerý odborný personál bude po celý den připraven na Vaše případné dotazy, konzultace a přání. Budete si moci i objednat termín Vaší návštěvy.

Máte skvělou možnost vyzkoušet cokoliv z našeho širokého portfolia služeb nebo se alespoň podívat, jak různá ošetření probíhají.

Dále máte jedinečnou možnost vidět živě Ambulantní lifting nové generace ULTRATERAPIE!! Neinvazivní facelifting na vypnutí tkání a zformování povislých linií a kontur v obličeji a to vše bez skalpelu.

Další procedury z naší nabídky, které budou celý den probíhat:

  • OxyGeneo - ošetření pro zářivou pleť. Exfoliace - Lifting- Okysličení.
  • Peel of mask - jedinečná okluzivní maska s okamžitým a dlouhotrvajícím efektem.
  • Dále šetrná suchá přístrojová pedikúra s možností špon - tvz. rovnátek na nehty.
  • Zdravotní manikúra s gellakem od luxusní značky Jessica.
  • Kadeřnické ukázky prací s přípravky značky Redken.
  • Ukázka líčení a rady, jak se co nejlépe doma nalíčit.
  • Diagnostika a odblokování páteře naším odborným specialistou včetně tejpování.

Pro všechny, kteří navštíví tento den otevřených dveří, nabízíme možnost účasti na slosování o hodnotné ceny. Slosování všech zúčastněných proběhne v 15.00 hodin.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv Amibeauty®

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru