Foto: OC Olympia Teplice, vánoční Coca-Cola kamion
Co se chystá

Teplice - V úterý 5. prosince zve Olympia Teplice na parkovišti v blízkosti vchodu do Alberta na vánoční Coca-Cola kamion. Program začíná v 16 hodin.

Těšit se můžete na focení se Santou, moderovanou zábavu a možnost zakoupit si dárkové předměty nebo lákavé občerstvení a přispět tak na dobročinné účely.

V nasvíceném vánočním kamionu si každý bude moct zkusit Santův kvíz, udělat si originální fotografie se Santou a jeho skřítky či nahlédnout 3D brýlemi do virtuální reality vánočního Santova světa.

Kromě kouzelné vánoční atmosféry přiváží kamion také skvělé občerstvení, na jehož přípravě se podílela známá kuchařka a komička Chili Ta. Ochutnat můžete dvě verze hot dogů, které Chili pomáhala vytvářet, a hlavně je doplnila o speciální omáčky v čele s její signature Čilipastou.

Díky zakoupení těchto originálních dobrot budete mít úžasný gastronomický zážitek, ale především podpoříte ty, kdo to opravdu potřebují. Coca-Cola se totiž i tento rok rozhodla spojit s Českým a Slovenským červeným křížem a veškeré tržby z prodeje darovat potřebným.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru