Ústí nad Labem zve na zahajovací koncert Dnů evropského dědictví
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústí nad Labem - Dny evropského dědictví v Ústí nad Labem budou stejně jako v loňském roce zahájeny koncertem v Chrámu apoštola Pavla.

Statutární město Ústí nad Labem se ke Dnům evropského dědictví připojuje pravidelně, letos se koná již 28. ročník. Pokračovat bude v loňském roce započatá tradice v podobě zahajovacího koncertu, který se uskuteční v pátek 8. 9. 2023 od 18:00 v Chrámu apoštola Pavla ("Červený kostel").

Publiku se představí vokální uskupení Panoptikum a ženský komorní sbor Luscinia.

Vstup je zdarma a není potřeba žádná rezervace.

Dny evropského dědictví se konají v termínu 9. - 17. 9. 2023 a zpřístupněno bude na 30 památek. Otevřou se brány mnoha významných kostelů, palácových vil, technických památek, muzeí a dalších zajímavých budov. Mezi novinky letošního ročníku patří prohlídky Domu kultury Ústí nad Labem. Na řadě míst je zároveň připraven zajímavý doprovodný program a je možné se zúčastnit soutěže o hodnotné ceny.

0409koncertkz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru