Nenechte si ujít: U teplické Olympie uvidíte opět záchranáře v akci!
Foto: Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Záchranáři v akci jsou zpět! Na jednu z největších záchranářských akcí vás zve obchodní centrum Olympia Teplice spolu s IZS v sobotu 21. srpna od 13 hodin. Program je zaměřený na prevenci bezpečnosti nejen na silnicích.

Pro děti bude připraveno několik soutěžních stanovišť, např. jízda zručnosti, základy první pomoci nebo útok na cíl pod vedením HZS. Hlavní částí programu je ukázka vyproštění zraněných osob po autonehodě. Tohle si nenechte ujít! Během programu budou ukázky dvě, první ve 14:00 hod, druhá v 15:30 hod.

Po celou dobu programu si můžete prohlédnout IZS techniku, zajít na střelnici nebo si zasoutěžit v parkování na přesnost. Podrobné informace o programu najdete na www.olympiateplice.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru