Příští sobotu už vyjedou vlaky na Moldavu a železniční expozice v Oseku zahájí návštěvnickou sezónu
Nádraží na Moldavě. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Osek – V železniční expozici moldavské dráhy, která je instalovaná v budově nádraží Osek – město, bude příští sobotu, 16. května, zahájená letošní návštěvnická sezóna. Expozici mohou zájemci o železniční modely a historii železniční dopravy navštívit v době od 9 do 15.30 hodin, za dodržení předem stanovených podmínek.

Do budovy nádraží bude například možný vstup pouze v roušce a u vchodu do budovy připraví pracovníci nádraží dezinfekci na ruce. Kromě prohlídky železničních modelů, které potěší velké i malé, stejně jako další zajímavé exponáty, budou mít návštěvníci možnost zakoupit turistickou známku, nálepku, vizitku, magnetku, sadu průvodčího nebo pohlednice. Návštěvou expozice navíc podpoříte provoz modelových kolejišť.

V sobotu 16. května začnou po delší odmlce jezdit rovněž vlaky na trati Most – Moldava v Krušných horách. Spoje pojedou o víkendech podle platného jízdního řádu. Zajímavým sobotním výletem tak může být nejen prohlídka expozice v oseckém nádraží, ale i jízda některým z vláčků třeba až na Moldavu, kde se můžete třeba podívat na uzavřený hraniční přechod.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru