Užijte si show přímo z vašeho auta! Na mostecký autodrom dorazí neobvyklé Autokoncerty
Koncert přímo z auta? Proč ne! Už se takto pořádalo kino. Foto: Dream PRO
Co se chystá

Most - Hudební live produkce a letní festivaly ani v tomto období pandemie rozhodně nekončí. Po úspěšném projektu Autokin přiváží agentura Dream PRO a Autodrom Most živá vystoupení těch nejznámějších českých umělců. První Autokoncerty odstartují už o víkendu 22. a 23. května.

A bude to opravdu originální zábavná show, nebudete muset totiž vůbec opustit vaše auto a hudbu si tak užijete v bezpečí se svými nejbližšími. V pátek čeká návštěvníky vystoupení Leoše Mareše DJ Show Live, v sobotu pak na podium dorazí Ewa Farna a Slza. Veškerá opatření jsou konzultována s Krajskou hygienickou stanicí. Autokoncertem podpoří pořadatelé zdravotníky a záchranáře Ústeckého kraje. Prodej vstupenek se spouští 10. května přesně v 10 hodin.

„Nápad vznikl teprve před pár dny a jsme velmi rádi, že do toho šli všichni s námi. Autodrom Most si vzal spolupořadatelství opravdu za své, umělci nám vycházejí vstříc a velmi pomáhají i partneři. Spolupracuje s námi i velké množství skvělých dodavatelů, od těch s technickým zázemím až po pořadatelskou službu. Všem patří velké díky. Máme speciální parkovací místa i pro členy složek Integrovaného záchranného systému našeho kraje, právě jako malé poděkování za jejich práci,“ uvedl hlavní pořadatel a majitel agentury Dream PRO Luboš Machoň.

V autech musíte zůstat

Oba koncerty začnou vždy ve 20 hodin. Brány Autodromu v Mostě se otevřou už o tři hodiny dříve. Připravují se i další koncerty, kde se nyní domlouvá vystoupení například Mirai, Olgy Lounové, Xindl X a dalších hudebníků. Každý návštěvník musí dodržovat přísná hygienická a bezpečnostní opatření. Pořadatelé vás vždy zaparkují na určené místo, z vozidel se během koncertu nesmí vystupovat a mezi vozy bude odstup. Stejně kvalitní zvuk bude v každém voze, hudební show uslyšíte nejen přímo z pódia, ale jedná se také o vysílací FM frekvenci na vašich autorádiích. Konkrétní opatření najdete už nyní na webu www.autokoncerty.cz.

Kromě standardních vstupenek si budete moct zakoupit i VIP vstup, se kterým se dostanete až přímo pod hudební stage. Vstupenky budou v prodeji od 10. května přímo online na webu www.autokoncerty.cz. Prodej zajišťuje Ticketportal.

Vystoupení hudebníků si budou moct návštěvníci vychutnat na podiu velkém 12 x 10 metrů s šedesátimetrovým navazujícím molem. Podél stage budou navíc i velké led obrazovky, takže všichni návštěvníci uvidí opravdu každý detail show na podiu.

Projekt Autokoncerty navazuje na úspěšně realizované projekce Autokina v Ústí nad Labem, které jen během 11 dní nabídlo 30 promítání českých a zahraničních filmů a které navštívily tři tisíce diváků ve více než 1300 autech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru