Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a. s., odprezentovala modernizované prostory otorinolaryngologických ambulancí (ORL) v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem. o. z. Stavební práce se uskutečnily za běžného provozu ambulancí, což kladlo zvýšené nároky na lékaře, sestry a další pracovníky oddělení ORL a chirurgie hlavy a krku, jehož jsou ambulance v pavilonu D1 součástí.

Trpělivost pochopitelně museli projevit také pacienti, kteří však nakonec jistě kvitují příjemné prostředí vzniklé rekonstrukcemi chodby a ordinací v přízemí nemocničního pavilonu. Požadavky na moderní pracoviště 21. století splňuje i nově pořízená audiometrická komora.

„Prostředí nyní odpovídá statusu krajského pracoviště, které naše oddělení má, protože přijímáme pacienty ze spádového regionu s počtem 1,5 milionu obyvatel. Oddělení by potřebovalo ještě přístrojově dovybavit. Jsme velmi vděčni za velkou rekonstrukci foniatrie a audiometrie," řekl primář Oddělení ORL a chirurgie hlavy a krku Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., MUDr. Karel Sláma.

„Ústecké ORL je zásadním krajským pracovištěm, proto bylo naší povinností zásadně ho zmodernizovat, dovybavení přístrojovou technikou bude v dalších etapách následovat," ujistil Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

„Procházet zastaralými ambulancemi před jejich rekonstrukcí bylo velmi tristní. V plánu jsme rekonstrukci dlouho měli, ale nevycházely na ni peníze. Letos jsme začali včas, aby nechyběly, a proto to zde takto pěkně vypadá," uvedl MUDr. Josef Liehne, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

Rekonstrukce chodby a ambulancí si vyžádaly částku 1 435 220 Kč včetně DPH. Audiometrická komora stála 212 707 Kč včetně DPH. Krajská zdravotní, a. s., vše hradila z vlastních zdrojů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru