Klíše – Na své si od pondělí (25. července) přijdou milovníci plavání, fitness a sauny. Plavecký areál Klíše po třínedělní odstávce otevře veřejnosti své dveře. Redakci E – Ústí.cz to potvrdil vedoucí Vlastimil Mařík.

Krytý padesátimetrový bazén areálu na Klíši si chválí hlavně milovníci plavání. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

„Otevřeno budeme mít od 13.00 hodin. Zůstane však uzavřený skokanský bazén. Práce na jeho opravě jsme měli naplánované do posledního dne odstávky. Kvůli deštivému počasí jsme ho nestihli zaspárovat," řekl vedoucí areálu.

Lehátka a zvýhodněné vstupné

Havarijní stav venkovních bazénů Plaveckého areálu Klíše pro letošní rok nedovolil jejich napuštění. Městské služby, které areál spravují, se proto rozhodly nakoupit lehátka na venkovní terasu, aby dopřály veřejnosti alespoň odpočinek na slunci. „Připraveno máme dvacet lehátek, bohužel jsme jich v celé České republice zatím více nesehnali. Máme je přiobjednané," ujistil Vlastimil Mařík.

Až do konce letních prázdnin Plavecký areál Klíše nabízí návštěvníkům vstup do padesátimetrového krytého bazénu za zvýhodněné vstupné. Místo jedné hodiny má dospělý návštěvník za 75 korun k dispozici celých 120 minut. Když zůstanete tři hodiny, bude mu účtován pouze dvouhodinový pobyt v ceně 100 korun. Ranní plavání pro veřejnost od 6:00 do 8:00 hodin v pondělí, ve středu a v pátek zůstává zachováno.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru